1dat_theater_c_steye_hallema_wildvreemd_web.jpg


Youth performance

Verhalen zijn er om verteld te worden. In het theaterseizoen 2019 – 2020 gaat DAT!school, de jeugdtheaterschool in Amsterdam-Noord, nóg meer verhalen verspreiden door familievoorstellingen te programmeren. Met DAT! Theater worden de theaterdeuren geopend voor families in Amsterdam-Noord en daarbuiten. We hopen jullie te verrijken met herkenbare, fantasierijke, grappige, spannende of verborgen verhalen!


WANNEER:Diverse data, zie onder
WAAR: Dansmakers Amsterdam
 


PROGRAMMA

JUNI (6+) – Hermans weet Raad
Zondag 15 september 15:00 uur


Een magische, muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een bak met meer dan 10.000 gekleurde ballen.

Meer informatie


Trolleniong (4+) – SPEELbos/Sanne Zweije

Zondag 29 september 14:00 & 16:00 uur

Een poëtische kleutervoorstelling over een trol die ballerina wil worden, geïnspireerd op de Britse dansfilm Billy Elliot. Het is een voorstelling over anders zijn dan anderen en geloven in jezelf.

Meer informatieEn de winnaar is (10+) – BonteHond
Zondag 13 oktober 16:00 uur

Een vader en een moeder gaan de strijd met elkaar aan en het kind staat ernaast. Het kind vecht niet mee en kan helemaal niks aan de wedstrijd veranderen. Of misschien toch wel?

Een stoere en troostende voorstelling voor iedereen die zich ooit onnodig schuldig heeft gevoeld. 

Meer informatie


Timtim (2+) – Simone de Jong

Zondag 29 december 11:00 & 14:00 uur

Timtim is een stoere beeldende voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Over twee gepassioneerde vakmannen, hun vriendschap en hun aanpassingsvermogen.

Meer informatie

The Social Sorting Experiment (12+) – The Smartphone Orchestra
Vrijdag 24 januari 20:00 uur

Virtual reality experience/performance. Uitgebreidere informatie volgt spoedig.

Meer informatieEet je bord leeg (4+) – De Toneelmakerij

Woensdag 26 februari 15:00 uur

Een culinaire choreografie met K-pop-pepers, fitness-frieten en kunstzinnige komkommers en de desillusie van een conflictloze keukentafel. Een heerlijk hapje voor fijnproevers van 4 tot 104.

Meer informatieOYA – Woest Wezen (10+) – Buhnenbiest

Zondag 5 april 15:00 uur

OYA - WOEST WEZEN is een hedendaagse legende verteld door dans, spoken word en live muziek. Daarbij maakt het jonge publiek kennis met de eeuwenoude Yoruba cultuur die via de slavernij vanuit Nigeria naar Zuid Amerika en de Nederlandse Antillen en nu weer terug naar Nederland is gereisd. Traditionele verhalen, dansen en ritmes worden in Oya met universele thema’s vermengd.

Meer informatieDat!School programmeert Jeugdvoorstellingen

In het theaterseizoen 2019 – 2020 (vanaf september) gaan wij nog meer verhalen verspreiden door familievoorstellingen te programmeren! Wij hebben ongelooflijk veel zin om uit te breiden naar DAT! Theater, de theaterdeuren te openen en families in de buurt, Noord en de rest van Amsterdam te verrijken met herkenbare, fantasierijke, grappige, spannende of verborgen verhalen. Kijk voor het volledige programma en informatie over de kaartverkoop op onze speciale website www.dattheaternoord.nl

overview news