1dat_theater_c_steye_hallema_wildvreemd_web.jpg

Youth performance

Verhalen zijn er om verteld te worden. Met DAT! Theater worden de theaterdeuren geopend voor families in Amsterdam-Noord en daarbuiten. We hopen jullie te verrijken met herkenbare, fantasierijke, grappige, spannende of verborgen verhalen!


WANNEER:Diverse data, zie onder
WAAR: Dansmakers Amsterdam
 


PROGRAMMA

HET JONGETJE DAT GEEN JA DURFT TE ZEGGEN (6+) - KANTOOR FRISDRANK

Een snelle, intieme en clowneske voorstelling over jezelf durven zijn (6+) van Kantoor Frisdrank.

Oct 18, 2020, 15:00 - 16:00


FALL! (1+) - WONDERLAND

In Fall! (1+) nemen de dansers en musici van collectief Wonderland je mee op een spannend avontuur. De voorstellingen van Wonderland zijn al geschikt voor de allerkleinsten!

Nov 8, 2020 11:00 - 11:30 & 13:00 - 13:30


OYA WOEST WEZEN - BÜHNENBIEST, 10+

PREMIÈRE! OYA WOEST WEZEN is een voorstelling met live percussie, dans en woordkunst, geïnspireerd door de rijke West-Afrikaanse Yoruba cultuur die over de hele wereld wordt gevierd.

Dec 13, 2020 15:00 - 16:00


Dat!School programmeert Jeugdvoorstellingen

In het theaterseizoen 2019 – 2020 (vanaf september) gaan wij nog meer verhalen verspreiden door familievoorstellingen te programmeren! Wij hebben ongelooflijk veel zin om uit te breiden naar DAT! Theater, de theaterdeuren te openen en families in de buurt, Noord en de rest van Amsterdam te verrijken met herkenbare, fantasierijke, grappige, spannende of verborgen verhalen. Kijk voor het volledige programma en informatie over de kaartverkoop op onze speciale website www.dattheaternoord.nl

 

tickets & agenda